12 Temmuz 2017

GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTIMIZ İSKENDERUN’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sendikamızın Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı, Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin başkanlığında İskenderun’da gerçekleştirildi.


Toplantıya Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin yanı sıra, Genel Mali Sekreterimiz Bayram Altun, Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz Recep Akyel, Genel Eğitim Sekreterimiz Ferhan Öner, şube başkanlarımız, şube yöneticilerimiz ve bölge başkanlarımız katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Değirmenci, sendikamızda son dönem yaşanan gelişmeleri, sendikal çalışmaları ve çalışma hayatını değerlendirerek sendikamızın hedeflerini anlattı.

Genel Başkanımız Değirmenci, önümüzdeki dönemde İSDEMİR ve MESS Grup Sözleşmelerinin bulunduğunu hatırlatarak “Bu süreçte yoğun bir çalışmayla üyelerimizin beklentilerini gözlemleyerek işyeri temsilcileri ve şube başkanlarıyla birlikte hazırlanacak olan taslak çalışmasından sonra hedeflenen bir toplu iş sözleşmesi imzalayacaklarını ifade etti. Çelik-İş Sendikası’nın örgütlenme konusunda önünün açık olduğunu ifade eden Değirmenci, “Yeni Türkiye’nin yeni Çelik-İş’i olarak yeni dönemde özellikle örgütlenme konusuna ağırlık vermemiz, bizleri bekleyen yüz binlerce metal işçisinin bu beklentisine cevap vermemiz gerekiyor. Bu noktada sendika olarak başta heyecan olmak üzere, her türlü imkana sahibiz. Bütün eksikliklerimizi tamamlamış durumdayız. Bu doğrultuda bölgelerinizde ciddi bir örgütlenme çalışmasına girmenizi istiyorum.” diye konuştu.


Toplantıda söz alan Genel Mali Sekreterimiz Altun ise, İSDEMİR mitingine katılan tüm şubelerimize teşekkür etti.

 

Daha sonra şube ve bölge yöneticilerimiz, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vererek, öneri ve görüşlerini dile getirdiler. Toplantı Genel Yönetim Kurulumuz ve şubelerimizin toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.