24 Mayıs 2018

GENEL BAŞKANIMIZ DEĞİRMENCİ, MAYSAN MANDO’DA ÜYELERİMİZLE İFTAR YAPTI

Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Bursa’da örgütlü olduğumuz Maysan Mando işyerindeki üyelerimizle iftar yaptı.

Fabrika bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına Genel Başkanımız Değirmenci’nin yanı sıra Bursa Şube Başkanımız Mustafa Çölcü, Maysan Mando Genel Müdürü Anıl Yücetürk, İnsan Kaynakları Müdürü Petek Açıkalın Şahin, birim amirleri ve çok sayıda üyemiz katıldı.

İftar öncesi ney dinletisi ve sema gösterisi yapılırken, Genel Başkanımız Değirmenci de üyelerimizle sohbet etti.

Fabrika yemekhanesinden yemeğini kendisi alarak yerine oturan Değirmenci, orucunu açmasının ardından üyelerimizle çay sohbeti gerçekleştirdi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren üyelerimiz, “Ankara’dan sırf bizimle iftar yapmak için gelmiş olmanız, bizleri çok mutlu etti. Allah razı olsun” diyerek Değirmenci’ye, teşekkür ettiler.

Genel Müdür Yücetürk ise, ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, “İş barışının tamamıyla sağlandığı işyerimizde bu barışa, yaptığı samimi ve içten ziyaretleriyle katkı sunan Genel Başkan Yunus Değirmenci’ye teşekkür ederim” diye konuştu.

Değirmenci ise üyelerimize, “Buradaki huzur ve barış ortamı bizleri çok mutlu ediyor. Ramazan ayının manevi atmosferiyle de birlikte Maysan Mando’da ki birlik ve beraberlik ortamının daha da artmış olmasından dolayı çok mutluyum” diyerek, üyelerimizle tek tek tokalaştıktan sonra fabrikadan ayrıldı.