3 Şubat 2017

GENEL MERKEZ YÖNETİMİMİZ SEYDİŞEHİR TEMSİLCİLER MECLİSİNE KATILDI

Sendikamız Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Mali Sekreterimiz Bayram Altun, Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz Recep Akyel ve Genel Eğitim Sekreterimiz Ferhan Öner, Seydişehir Şubemizin Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı.

Şube Başkanımız Murat Özkal ve şube yöneticilerimiz ile sendika temsilcilerimizin hazır bulunduğu toplantıda kısa bir konuşma yapan Genel Başkanımız Değirmenci, “Bizler, Sendikamızın politikasını değiştirmekte olağanüstü gayret gösterirken, siz de tabanla bütünleşirseniz, bizim işimiz daha da kolaylaşır” dedi.

Çelik-İş Sendikası’nın önünün açık olduğunu kaydeden Değirmenci, “Bu dönem Çelik-İş Sendikası’nın gelişip, büyüyeceği bir dönemdir. Şartlar buna uygun. Sendikacılığın en büyük sorunu olan güvenilirliğin sağlanması için büyük çaba sarf etmeliyiz. Böylelikle, arkamıza aldığımız Hak-İş’in desteği ile sendikamızı hak ettiği yerlere daha kolay ulaştırırız” ifadelerini kullandı. 

Değirmenci’nin konuşmasının ardından Şube Başkanımız Özkal, örgütlü olduğumuz Eti Alüminyum ile örgütlenme çalışmaları süren işyerlerine ilişkin bilgi verdi.