25 Şubat 2024

GENEL BAŞKANIMIZ YUNUS DEĞİRMENCİ’YE TEMSA’DA ÇOŞKULU KARŞILAMA

Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve beraberindeki Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Kılıç ve Genel Sekreterimiz Ahmet Çolak, Adana’da faaliyet gösteren TEMSA işyerinde, Adana teşkilatımız ve üyelerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Genel Başkanımız Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulumuz, geçtiğimiz günlerde ciddi ücret artışlarıyla imzalanan MESS Grup Toplu İş Sözleşmesinin ardından MESS kapsamındaki otomotiv devi TEMSA işyerini ziyaret etti.

Ziyarette Değirmenci ve Yönetim Kurulumuza, Adana Şube Başkanımız Sedat Aydın, şube yöneticilerimiz ve işyeri temsilcilerimiz eşlik etti.

TEMSA kampüsü içerisinde üyelerimizin yoğun ilgisi ve ‘Yunus Başkan nerede, biz oradayız’ sloganları eşliğinde bir konuşma gerçekleştiren Değirmenci, “Adana şubemizle birlikte TEMSA’daki ücretleri çok iyi yerlere taşıdık. Protokollerle yürütülen bir süreçten çok güzel şartlar içeren toplu iş sözleşmelerine geçiş yapılmasını sağladık. Rekor ücret artışlarıyla imzaladığımız toplu iş MESS sözleşmemiz hayırlı olsun” dedi.

Genel Başkanımız Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulumuz ziyaret programı kapsamında, TEMSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özel ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Fatih Tunçbilek ile bir araya gelerek, üyelerimizin ve işyerinin mevcut durumundan, otomotiv sektörüne ve çalışma hayatındaki gelişmelere kadar birçok konuda istişarelerde bulundu.