17 Mayıs 2017

GENEL BAŞKANIMIZ DEĞİRMENCİ’DEN PARSAT PİSTON’A VE KARDEŞ ELEKTRİK’E ZİYARET


Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, İstanbul’da örgütlü olduğumuz bazı işyerlerine ziyaretler gerçekleştirerek üyelerimiz bir araya geldi.

Değirmenci’ye, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Çolak ve şube yöneticileri ile sendika temsilcilerinin eşlik ettiği program, Parsat Piston A.Ş.’ye yapılan ziyaret ile başladı.  

Değirmenci ilk olarak Parsat Piston A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Öcalan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Çalışma hayatı, sendikal yaşam ve metal sektörünün ele alındığı görüşmede Genel Müdür Öcalan, Parsat Piston’un çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2017 yılının ikinci yarısından umutlu olduklarını kaydeden Öcalan, rekabet edebilir pozisyonda kalmanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Parsat’ın Çelik-İş Sendikası ile bütünleştiğine, Çelik-İş Sendikasının Parsat’ta yetkili iken belki kendilerinin sendikacı bile olmadığına dikkat çeken Genel Başkanımız Değirmenci ise “Bu nedenle Parsat, Çelik-İş için olmazsa olmaz. Bu ülkeye katma değer sağlayan, istihdam oluşturan herkesin başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.

‘Parsat’ın ve sizlerin derdi bizim derdimiz’ diyen Değirmenci, “Dolayısıyla yürüdüğümüz yolda işbirliğimizi olumsuz etkileyecek herhangi bir adımımızın, tavrımızın ve söylemimizin olmayacağını söyleyebilirim” dedi.

Değirmenci, daha sonra fabrika sahasına geçerek, üyelerimizle tezgah başında sohbet edip, onların talep ve beklentilerini dinledi.


KARDEŞ ELEKTRİK’TE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK


Parsat’a ziyaretin ardından Değirmenci ve İstanbul 1 Nolu Şube yönetimimiz Kardeş Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de üyelerimizle buluştu.

Fabrikayı gezerek, üyelerimizin tek tek ellerini sıkan Değirmenci, burada da üyelerimizle görüş alışverişinde bulundu.