26 Mart 2022

GENEL BAŞKANIMIZ DEĞİRMENCİ’YE 13 ŞUBEDEN TAM DESTEK

DEĞİRMENCİ 13 ŞUBEDEN GELEN DESTEĞE KULAK VERDİ: “GENEL BAŞKANLIĞA ADAYIM”

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci’ye, Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Sendikamızın 13 şube ve bölge başkanları ile yöneticilerinden destek açıklaması geldi.

Sendikamızın Adana Şubesinin 10.Olağan Genel Kurulu dolayısıyla bölgeye giden Genel Başkanımız Değirmenci, burada kendisine destek açıklaması yapan şube ve bölge başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede sendikanın faaliyetleri, son dönemdeki gelişmeler ve gelecekte yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantıda yeni döneme ilişkin tek tek söz alarak görüşlerini açıklayan şube ve bölge başkanlarımız ve yöneticilerimiz, sendikamızın önümüzdeki Ekim ayında yapılması planlanan Genel Kurulu öncesi, mevcut Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin, temsil ettikleri tüm üst kurul delegeleriyle koşulsuz yanında olduklarını ifade ettiler.

Toplantıya katılım sağlayan İskenderun Şube Başkanımız Mehmet Güngör, Kayseri Şube Başkanımız Celalettin Korkmazyürek, Gebze Şube Başkanımız Şerafettin Koç, Bursa Şube Başkanımız Mustafa Çölcü, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Çolak, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Hasan Şam, Adana Şube Başkanımız Sedat Aydın, Seydişehir Şube Başkanımız Hüseyin Kaban, Kocaeli Bölge Başkanımız Arif Çolak, Ankara Bölge Başkanımız Hüseyin Cansu, Osmaniye Bölge Temsilcimiz Mehmet Gündüz, Ege Bölge Temsilcimiz Erdoğan Daloğlu, Avrupa Havacılık Şube Yöneticimiz Alper Engerek ve şube yöneticilerimiz, hep bir ağızdan, “Genel Başkanımız Değirmenci’nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve projelerden son derece memnun olduklarını ve Sendikamızın daha da ilerilere taşınması için Değirmenci’nin ve oluşturacağı yeni ekibin sonuna kadar arkasında olduklarını” belirttiler. Sakarya Şube Başkanımız Cüneyt Yüksel ve yönetimi ise Genel Başkan Yardımcımız Bayram Altun ile yaptıkları telefon bağlantısıyla şube ve 13 üst kurulu delegeleriyle Genel Başkanımız Yunus Değirmenci ve ekibi ile birlikte olduklarını ifade ederek, Sakarya Şubesi olarak desteklerini açıkladılar.

Destek açıklamalarının ardından söz alan Değirmenci, “Bu teşkilatın bel kemiği olan Çorlu’dan İskenderun’a kadar, 260 delegenin 196’sını temsil eden bu teşkilat, eğer bu dönem de Özçelik-İş Sendikası’nın Genel Başkanı olarak kalmamı istiyorsa, ben de, Sendikamızın 15. Olağan Genel Kurulunda aday olduğumu sizlerin huzurunda açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

Değirmenci’nin açıklamasıyla birlikte tüm şube ve bölge başkanlarımız ile yöneticilerimiz, ‘Yunus Başkan nerede, biz oradayız” şekilde sloganlar atarak, alkışlar eşliğinde desteklerini yineledi.

DEĞİRMENCİ: “TARİHİ BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ”

Konuyla ilgili Genel Başkanımız Değirmenci’nin sosyal medyadaki paylaşımları da dikkat çekti.

Değirmenci, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımında “Türkiye’nin dört bir yanındaki üyelerimizden yükselen anlamlı haykırışla, Adana’da buluşan teşkilatımızın kararı ve desteği doğrultusunda tarihi bir yolculuğa çıkıyoruz. Genel Başkanlığını yapmaktan şeref duyduğum Sendikamızın Genel Başkanlığına yeniden aday olduğumu açıklıyorum” diyerek yapılan toplantıdan çekilen videoya yer verdi.

Değirmenci yaptığı ikinci paylaşımında “Bugün kıymetli desteklerini açıklayarak, bizlere olan güvenlerini ortaya koyan İskenderun, Kayseri, İstanbul 1 Nolu, 2 Nolu, Gebze, Adana, Bursa, Seydişehir, Sakarya, Kocaeli, Ankara, Osmaniye, Ege şube ve bölge Başkanı ve yöneticileri ile Avrupa Havacılık Şube yöneticilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.